ARPI Woontrend en MarketDing

ARPI Woontrend – Barendrecht

De belangrijkste winst die we hebben geboekt met ARPI Woontrend is het optimaliseren van zijn sales proces. Op het moment dat David de zaak overnam werkte alles nog met pen en papier. Samen hebben we een CRM systeem opgezet en facturatie geautomatiseerd. Dit zorgde voor een heel extra gat in de week dat David nu volledig op sales en service kan richten!

David:
MarketDing heeft mij zeer goed geholpen en geadviseerd in het optimaliseren van mijn salesproces. Zeer vakkundig past hij zijn expertise toe op het gebied van sales campagnes en online adverteren.

Bedankt MarketDing!

Onze toegevoegde waarde

CRM opbouw
Website
Social ads marketing
Aftersales campagne

Assurantiekantoor Buro Nomden – Delft

Assurantiekantoor Buro Nomden in Delft levert verzekeringsproducten voor particulieren en ondernemingen, naast het afsluiten van hypotheken en geven van pensioensadviezen. De organisatie bestaat al meer dan 20 jaar, en heeft een groot klantenbestand in Delft en omstreken.

Samen met de organisatie hebben we naar de huidige processen gekeken en deze in samenwerkingen met volmacht en andere verzekeringspartijen geoptimaliseerd en waar mogelijk geautomatiseerd.

Hierdoor zorgden wij voor het vrijspelen van meer tijd voor marketing en sales binnen de gehele organisatie. Samen hebben we meerdere campagnes opgezet om de huidige klanten beter te bedienen en meer naamsbekendheid en aanloop vanuit de regio gegenereerd.

Wat hebben we gedaan?

 
Website
SEO
SEA -
procesoptimalisaties
Sales campagnes
Upsales campagnes
proces optimalisatie assurantiekantoor Buro Nomden Delft

DayClocks – Nederland

DayClocks is een zorgproduct dat mantelzorgers ondersteunt, dat wordt opgeboden op de B2C en B2B markt. Het product verkoopt goed via eigen website en draait volledig door positieve mond tot mond-reclame. Met Facebook Ads hebben zij de stap gezet naar 100.000 potentiële nieuwe klanten.

De onderneming bouwt hiermee aan haar naamsbekendheid en werkt gestructureerd samen met MarketDing, via meetbare doelstellingen en controle momenten, aan haar eigen groei!

Onze toegevoegde waarde

BMC & Marketingplanning
Website
Social ads marketing
Nieuwsbrief marketing